donderdag 31 december 2009

Aanslag op Wartaal Breaking News!

Breaking News!!!

Vanavond nietsvermoedend en niet echt alert wegens het ziek zijn van de week toog ik naar mijn Senseo voor een lekker bakkie koffie. De pad erin, water in het reservoir en hij kan aan en gaan met die banaan. Het indrukken van de powerknop was nogal schokkend, ik kreeg er een heel apart gevoel van binnen. Ik keek naar mijn vinger en zag dat deze samen met de powerknop het aparaat was binnen gegaan. Toen wist ik het dit was een aanslag!, een heuze aanslag! Maar dit was amateurwerk want op dat apart gevoel na was verder alles nog heel. Emotioneel natuurlijk niet maar neem aan dat zulks leed wel vergoed gaat worden door de fabrikant ervan, dus maandag meteen effe bellen.

Maar ja nu is het zoeken naar de dader(s). Al-Qaida kan worden uitgesloten omdat zulks soort dingen niet bij hun thuis horen, verder kan de Eta ook worden uitgesloten want die hebben niets met mij en ik niet met hun. Daar komt bij dat ik vaak genoeg heerlijke wijnen drink uit het gebied waar de Eta zich ophoudt. Dan blijven er eigelijk nog verrekte weinig verdachten over. Ten eerste verdenk ik de fabrikant van deze aanslag, die vondt het na 10.000 keer het knopje ingedrukt te hebben wel welletjes en dachten ga jij maar een nieuwe kopen meneer Kleine. Of misschien zijn het wel opstandige makers, de Chinezen die dit op hem geweten hebben. Die Chinezen zijn het vast, ze pakken ons terug voor het feit dat zij daar voor een hongerloontje die dingen in elkaar mogen zetten.

Maar goed ik laat me door niemand of wat dan ook tegenhouden, want binnen 5 min was mijn oude apparaat weer operationeel, en die doet het nog uitstekend!

Dus koffieterroristen jullie hebben pech!!!!!!!!

Een situatiefoto....

Hier is goed te zien, waar het knopje en mn vinger het apparaat is binnengekomen, de benodigde electra was op dusdanige manier verwerkt dat ik er wel in aanraking mee moest komen.....

Geen opmerkingen: