zaterdag 24 maart 2012

The Henk and Ingrid Syndrome

De Henks en Ingrids zijn weer blij want hun ome Geert heeft een boek geschreven. Het is wel in het Engels maar ja het gaat over de Islam dus zal het wel goed zijn. Ook komt het op een mooi moment nu net Hero Brinkman alle aandacht opgeëist heeft met zijn vertrek, en die heeft Geert nu weer helemaal terug. Henk heeft al tijdje lopen zoeken naar 2 slaapzakken en Ingrid was al drukdoende met broodjes smeren. Die denken ze nodig te hebben voor hun nachtje voor de deuren van de Slegte, juist de Slegte want Selexyz schijnt zijn deuren niet meer te openen. Maar helaas voor Henk en Ingrid zal het boek in Amerika worden uitgebracht en is via het internet te bestellen voor keiharde dollars. Dat roept natuurlijk de nodige vragen op, want wie ijvert er zo hard om de gulden weer terug te krijgen? Was het niet slimmer van Geert geweest om zijn boek te verkopen voor een symbolisch bedrag bijvoorbeeld 1 gulden? Nee want de grootste geldschieters zitten in New York. De titel van het boek geeft weinig reden tot vreugde. Marked for dead, Islams war against the west and me doet mij eerder denken aan een slechte film van Steven Seagal. Waar haalt die beste man de tijd vandaan om een boek te schrijven? Of is het knip en plakwerk?, een boek van 5 bladzijden? Of heeft Hero Brinkman het geschreven? Wie het weet mag het zeggen.

Gezien de laatste 2 woorden van de titel (and me) is het niet onaannemelijk dat Geert lijdt aan het Godcomplex. Maar misschien ziet hij zich zelf als de nieuwe Steven Seagal die strijdt tegen de Islam? (wel effe je haar in een staartje Geert). Misschien ligt hij urenlang in bed zijn denkbeeldige strijd tegen de Islam te overpeinzen. Dan valt hij in een onrustige slaap waarin hij zomaar alle Seagal kunstjes kan, wanneer hij weer wakker word is de werkelijkheid weer dubbel en dwars terug, namelijk tandjes poetsen, aankleden, broodje eten en als de sodemieter naar het Catshuis want daar moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Beslissingen die belangrijk zijn voor het land! Zover komt het waarschijnlijk want Geertje heeft het te druk met zijn eigen oorlogje tegen de Islam, en Brinkman is de PVV uitgewandeld.

Intussen zitten Henk en Ingrid nog steeds te stoeien met de Engelstalige bestelprocedure op amazon.com. Op een of andere manier krijgen ze het boek maar niet in hun schopping cart. Op een gegeven moment schoppen Henk Ingrid elkaar zelf uit frustratie. later tijdens het goedmaken beloven ze nooit meer een Engels boek te gaan proberen te bestellen. Dus bestellen ze bij bol.com Ali Baba en de 40 rovers, volgens Henk moest het ook een goed boek zijn want ging over Moslims. intussen liggen hun slaapzakken al klaar voor de nacht before bij het stembureau. ze kunnen niet wachten want ene Samson die zegt nu precies wat ze euh voelen...........

Geen opmerkingen: