maandag 8 juni 2009

Zen Runnen?


Het was zondag en het was weer eens tijd om heerlijk te lopen. Om eens wat langer dan de rondjes in het plantsoen te lopen ging ik naar Hoogezand. Voor de duidelijkheid ik ging naar Hoogezand met de trein, vanuit daar liep ik richting Kielwindeweer. Nog geen route in mijn hoofd, de vrijheid gierde door het hoofd. Heerlijk doelloos lopen, zonder tijd, zonder haast, heerlijk alleen. Alleen met de wind, wolken en het zonnetje liep ik op de lange rechte wegen die mij naar ergens zouden leiden. Ik wil verder, en nog eens verder maar de benen zeggen van niet te snel. Toch loop ik een mooi rondje van ongeveer 13 km. De kuiten strak, de bovenbenen zwaar kortom er moet weer veel gebeuren eer dit rondje met 2 vingers in de neus kan lopen. Maar dat is niet belangrijk, het belangrijkste is dat ik weer loop. Om weer als een jonge god te lopen zal ik eerst maar eens in al die jaargangen (7 in totaal) van Runners World gaan bladeren. Misschien kom ik dan wel een superschema tegen van 0 tot een jonge (snelle) god ofzo......




1 opmerking:

Don K zei

Zit je te denken aan "the Zen Runner" (Adam Tinkoff, http://www.podcastalley.com/podcast_details.php?pod_id=48044 en http://adamtwenty.blogspot.com/ ) ?

Of denk je meer aan iets commercieels, zoals http://www.zenrunner.com ?

Of zit je te denken aan de Zen Run 10k (kan even geen link vinden, maar op de site van Steve Runner is daar vast wel meer over te vinden).