woensdag 10 augustus 2005

10 augustus 2005 Een gare wereld

Vandaag was het net zn gare dag als alle andere dagen van het jaar. Het is gaar dat de zomer zo maar wegblijft zonder een tegenbericht. Nou ja hij heeft de herft er op vooruit gestuurd schijnbaar. Nog effe en ik kan me muts gaan zoeken, want tja met zn kale kop is het al snel fris hoor! Maar goed heb begrepen dat het maar tijdelijk is en dat we straks met kerst in korte broek aan het laatste avondmaal zitten. Eigelijk is het wel weer typisch Nederlands om je druk te maken om het weer, maar ja het is vandaag rustdag wat lopen betreft dus dan zoek je toch die dingen op waar je over kan gaan zeuren toch???
Eigelijk mag i het geen rustdag noemen, want gerust heb ik zeker niet, weer het een en ander in huis opgeruimd en de slaapkamer wat geprobeerd te veranderen met als gevolg dat alles nu weer op dezelfde plek staat als toen ik vanmorgen er mee was begonnn. Een bezigheids therapie laten we zeggen.

Vandaag zag ik echt iets gaars op tv , namelijk de uitvaart van de 2 vermoorde kinderen in Tolbert. Tolbert is echt zn dorp waar nooit wat gebeurt. Het dorp werd vorige week opgeschrikt door de moorden, gepleegd door de nieuwe vriend van de moeder. De moeder zelf wist te ontkomen wat bij mij de nodige vraagtekens zet, want als je vlucht denk je toch eerst maar dan ook eerst aan je kids??? Nu heeft die gestoorde vriend zijn gaan kunnen gaan. Maar goed dat is al te gaar voor woorden dat het gebeurt, maar vandaag werden de kinderen begraven en jawel dat gebeurde dmv 2 verschillende uitvaarten en met veel politie omdat de pa van de kinderen gedreigd had (omgeven door alle emoties) de moeder wat aan te doen. Nou dat is pas echt gaar!!!
Gebruik je verstand dan es en begraaf de strijdbijl voorgoed of anders voor een paar dagen, het is al erg genoeg dat het gebeurd is!

Het is ook gaar dat de gemeente Groningen duiven gaat vergassen omdat ze te veel overlast veroorzaken, als dit plan aanslaat willen ze hetzelfde doen met daklozen en de junkies. Dus in een klap af van de overlast in onze mooie binnenstad. Dat laatste is natuurlijk niet zo maar de duiven willen ze met 2000 tegelijkertijd vergassen. Op zich is het geen slecht idee want de duiven veroorzaken op dit moment meer overlast dan de junks in de binnnenstad. Maar ja wat is dan de volgende stap? Maar goed alle gaarheid op een stokje er is een of andere duivenvriendenclub die bij de politie aangifte heeft gedaan omdat volgens hun de regels overtraden met het voederverbod.
Nou dat is pas gaaaaaar!!!!!!!

wordt vervolgd

Rogier

Geen opmerkingen: