zaterdag 16 december 2006

Jaaroverzicht

Vandaag wilde ik eigelijk een begin maken met het maken van een jaaroverzicht van wat er allemaal op Wartaal heeft afgespeeld. Tja het is een soort van mode iedereen doet ut en daarom ik ook. Dus ik begon met volle moed te lezen en te tiepen maar ja ben januari nog niet eens voorbij of ik denk het is wel goed zo. Wat heeft het voor zin? Voor de PR hoef ik het niet te doen, die heb ik immers al genoeg. Ik breng het ook niet in boekvorm uit zodat ik er nog wat aan kan verdiennen. Dus laat ik het bij de maand januari. Als je echt nieuwsgierig bent dan moet je gewoon effe in het archief bladeren. Dan vindt je best wel wat leuke dingen die allang vergeten zijn maar men toch doet lachen en dat lijkt me geen overbodige luxe in de donkere dagen voor kerst.

Januari 2006
2 januari - Na bijna een jaar wordt Wartaal in een geheel nieuw jasje gestoken, verfrissende kleuren worden hierbij niet geschuwd. Het gevolg hiervan is dat het bezoekersaantal sterk toeneemt.

10 januari- Wartaal poogt een soort van Afrikaans dieet te organiseren, dit niet om de overtolige pondjes kwijt te raken maar meer om mensen bewust te maken van het feit dat we hier in het westen wel erg goed voor elkaar hebben in vergelijking met veel Afrikaanse landen. Dit projectje mislukt faliekant en is tot op de dag van vandaag niet meer naar boven gehaald.

12 januari - Wartaal lanceert een zustersite namelijk '' Rogiers boekenkast '' Het is de bedoeling dat de boeken worden besproken die rogier gelezen heeft.

13 januari - Wartaal is er live bij in de eerste comp. wedstrijd van Fc Groningen tegen aartsrivaal Heerenveen. Uiteraard volgt er een verslag op de site, de wedstrijd werd overigens gewonnen met 2-0.

16 januari - Wartaal zit met zn handen in het haar, want de hond van de ouders is voor 2 weken neer gestreken, kortom genoeg werk aan de winkel voor Wartaal.

Voor de rest kijk zelf eens in het archief en lees hoe wartaal Politiek Den Haag aanpakt, steeds zeurt over zijn manke pootje en later over zijn gebroken pinkie. Brieven schrijft aan Dushi, maxima, Bea en Hirsi Iedereen krijgt een beurt op Wartaal. Er is genoeg om weer in terug te neuzen. Heb je nou echt een stukkie waarvan je denk dit is te gaar of te vet! Vermeld het hier dan en mischien (met heeeeel veel stemmen) komt dat stukje onnederlands in Wartaals top 100 allertijden die ik hier op eerste kerstdag ga draaien..... oeps plaatsen

Geen opmerkingen: