maandag 31 december 2007

Wartaals Jaaroverzicht




Januari

Wartaal ontdekt nu dan ook echt Hyves Er komt een nieuwe liefde in Wartaals huis, namelijk een zwarte senseo. Ondanks een goede voorbereiding haalt Wartaal de finish niet in Apeldoorn tijdens de Midwintermarathon, een acute blessure aan de linkervoet zorgt ervoor dat er rond 26 km gedaan is met het lopen. Deze blessure zal een paar maand huizen in Wartaals voet.

Februari

Wartaal gaat over slaafvrije chocola Schrikt van de prijsopbouw van de loopschoenen, en dan voornamelijk het loon van de arbeider. Schooting dogs, een film die nog lang zal bijblijven. Begroet op originele wijze de massale bezoekers uit China die op Wartaal af komen surfen.



Maart

Wartaal geeft toe dat hij verslaafd is, Loopverslaafd wel te verstaan. De Surinaamse Minister van Transport, Communicatie en Toerisme, Alice Amafo krijgt een beurt op wartaal. Talpa de blinde mol houdt er mee op, dit tot groot genoegen van wartaal en de rest van de mensheid. Binnenbrandje met broodrooster


April

Wartaal is verschillende talen te lezen, dit blijkt een groot succes en hierdoor komen er steeds meer bezoekers van voornamelijk kleine eilandjes in de stille oceaan. Eindelijk, eindelijk worden de eerste stappen weer gezet met de hardloopschoenen na een lange tijd van blessure. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Fc Groningen is er een indrukwekkende eerbetoon aan de overleden Fluks, Nee het was geen bobo maar een rasechte supporter. You'''11 walk never alone bezorgt velen kippenvel in het stadion.




Mei

Wartaal ontdekt de POLO in al zijn kleuren.Zuslief speelt de sterren van de hemel in het toneelstuk '' op hoop van zegen '' Wederom gaat Fc Groningen Europa in, na een zinderend playoff finale tegen Fc Utrecht is dit een feit! Bokito domineert ook Wartaal Wartaal geeft doping gebruik bij loopwedstrijden toe, voor, tijdens en na de wedstrijd wordt er veelal Grunner Kouke genuttigd.





Juni

Het peerd van Ome loeks is weer terug op z'n plek bij het station en er dwalen schapen door de stad. Er worden een aantal nieuwe loopschoenen gekocht welke wisselend bevallen. Nederland onder de 21 wordt Europees Kampioen in de finale in de Euroborg tegen Servië. Daarna barst er een groot feest los in de stad.

Juli

Het runnen gaat weer lekker zoals het hoort Wartaal past voor de laatste keer op Sophie, waarna ze spoorslags vertrekt naar een nieuwe bazin. Wartaal wijst alle verantwoordelijkheid af. Er wordt veel van Hoogezand-Sappemeer naar Groningen en terug gefietst, wat voor wartaal bijzonder is. Er wordt aardig wat gelopen en dat voornamelijk in de regen. In de tour de France gebeuren er weer allerlei toestanden waar Wartaal graag verslag van doet. Richard Bottram haalt de einddag van een jaar lang elke dag een marathon te lopen.

Augustus

Het lopen gaat heerlijk!!! Noorderzon is er weer, wartaal neemt er elke dag een kijkje en drinkt zijn biertje in het park zijn bloedeigen park. Komt tijdens het lopen frontaal in botsing met een niet oplettende fietser. Wartaal droomt over een miljoenentransactie naar Madrid, en als hij wakker wordt ligt hij nog steeds in zijn eigen bed. Loopt zijn eerste wedstrijd sinds tijden weer, de halve marathon van Groningen op BommenBerend. Met een tijd van 1.49.33 blijft onder de limiet voor deelname voor een marathon. Hier zal wartaal later van afzien.


September

Wartaal wint een wedstrijdje tegen een binnenvaartschip. Loopt de estafette tijdens de marathon van Groningen Staat stil bij de verjaardag van Smile, het icoontje is 25 jaar geworden! Loopt samen met 2800 collega's de dam tot damloop, door de warmte en drukte is dit zijn langzaamste 10 Engelse mijlen ooit. Is blij met zijn wasmachine nr zoveel.

Oktober

Schrijft Ayaan Hirsi Ali een brief maar krijgt nooit een reactie terug Gaat naar Florence om de Fc Groningen te ondersteunen tegen Fiorentia. De busreis er heen is lang, geweldige sfeer in Florence. Helaas wordt de wedstrijd met penalty's beslist in voordeel van Fiorentina. De busreis terug is nog langer......
Loopt weer eens de 4 mijl van Groningen Heeft eindelijk eens een nieuwe pc, dit keer geen dell maar een heuse Bell. Wil ook wel in de Quote 500.





November

Door de wintertijd is er minder tijd om te lopen, dit tot grote ergernis van Wartaal. De beentjes gaan los op latin dance night in Groningen Stelt een legitimatieplicht in voor lampionnetjeslopers De zuiderzeelijn is definitief verleden tijd, wartaal is geneigd de gaskraan dicht te draaien maar ja dan zit hij in de kou. Reünie met de slechthorende en doven van vroeger, dag later heeft wartaal nog last van tetterende oren. Bruce Springsteen in het land, wartaal ontbrak er niet aan. Helaas werd het concert uitgesteld wegens ziekte. Een dag later zal The boss alsnog een spetterende show geven.





December

Wartaal noemt zijn beer gewoon Mohammed of die dat nou zelf wil of niet. Het spookmeisje van het Noorderplantsoen brengt wartaal onder de aandacht, Peter r de Vries neemt de zaak helaas niet over. Ziet af van het versturen van kerstkaarten Gaat op bezoek bij zijn jongste zus, de eerste nacht gaan er 3 auto's in vlammen op. Daarna verloopt het bezoek rustig. Zeurt over een lopersdipje wat een dag later als sneeuw voor de zon verdwenen is.

1 opmerking:

Anoniem zei

Herinnering aan opa Fluks:
http://farm1.static.flickr.com/205/463834511_b7db02ab69_o.jpg