zondag 22 mei 2005

22 mei 2005 Nooit meer..........................

Nooit meer zorgen op zondag dat je van de chinees terug bent als het begint. Nooit meer de afwas halfdroog in de kast leggen omdat je perse voor het begint klaar moet zijn. Nooit meer smoesen hoeven te bedenken om op de zondag avond thuis te moeten zijn. Nooit meer die stem van Evert ten Napel horen tijdens Groningen-heerenveen. enne bijna nooit meer ruzie met je vrouw. Nee dat alles nooit meer, tis voorbij wanneer het as voetbalseizoen begint moeten we op knopje 10 drukken. Daar kan je het nog wel zien, maar dat zal totaal anders zijn. Een of ander afgeserveerde randdebiel die verder nergens aan de bak kan zal verschijnelijk de verslaggeving gaan doen van Ajax-Feyenoord. Of 10 moet nog wat geld bij de hand hebben om Johan of youri in te huren. Die zullen het zeker nodig hebben nu NOS alleen nog maar wk, ek europees voetbal doet. Ik weet zeker dat NOS dwars gaat zitten doen, die gaan natuurlijk elke europese wedstrijd live uitzenden dus Fc oostblok - Fc zwitersland en dat soort wedstrijden. Dus elke europees voetbal ronde uit gesmeerd over 2 hele weken zodat NOS ze live kan uitzenden. maar ja we gaan het zien. Misschien gaat er een lichtje branden bij de NOS dat er niet alleen het voetbal is wat er aan sport bestaat, maar ook bv biljarten, klootschieten, slootje springen enz. Natuurlijk hoef ik geen klootenschieten live te gaan zien, maar een beetje meer aandacht aan grote loopwedstrijden is wel op zn plaats, want effe snel zevenheuvelenloop afraffelen in een samenvatting van maar liefst 4:33 min is wel errug kort door de bocht. Dat is mijn km-tijd gemiddeld. De laatste keer presteerde Egbers het zelfs om de naam van de vrouwelijke winnares fout uit te spreken. Maar goed het is hem vergeven hij heeft immers as sportjaar er genoeg tijd voor om het goed te maken. Straks zijn ze zo wanhopig dat ze de vier mijl zelfs live van a tot z uitzenden met diepte interviews met toppers zoals Kleine, smit en van Elburge. Tja dat wordt me vast een feest!
Na 49 jaar was het doek gevallen voor de NOS, zelf bleven er flink onder want ze hadden snel effe een overzicht gemaakt van 49 jaar nos voetbal met allerlei mooie doelpunten en presentatoren van al die jaren. het leek net of Ton Egbers het geen moer kon schelen dat hij na de zomer de namen van de spelers van het klootschieten uit zn hoofd moet kennen. Nee het deert hem niets want zijn heracles was wel effe kampioen!
Als het hem niet bevalt dan heb ik nog een idee voor hem, neem ontslag en ga net als Gijs Wanders hardlopen en boeken schrijven!

das is ook leuk!!!!!


Rogier

Geen opmerkingen: