woensdag 2 november 2005

2 november 2005 THEO

ER IS EEN AMSTERDAMMER VERMOORDT! dat riep burgermeester Cohen precies een jaar geleden nadat Theo van Gogh vermoordt werdt door iemand dit zich Islamiet noemt.Nederland totaal geschokt, de wereld is daarna gewoon door blijven draaien alleen Nederland werd nooit meer de oude. Een jaar geleden was er massale opkomst bij verschillende demostraties tegen de moord op van Gogh. Allemaal mensen die riepen van dit nooit weer en we moeten samen een vuist maken. Anderen mensen riepen weer dat het moslimgedoe erg eng was en dat het allemaal terroristen zijn. Ja de emoties liepen hoogop, in Amsterdam stonden er tienduizenden op de dam en dat terwijl ze moorden daar wel gewend zijn, het is immers de ene afrekening naar de andere. Maar goed Theo werd vermoord omdat hij een grote bek had en voor zijn eigen mening uitkwam, samen met Hirsi Ali (het lekkerst wijf van de tweede kamer) hadden ze een film gemaakt submission. De film ging over de rol of beter gezegd de ongeschikte rol van de vrouw binnen de islam. Volgens sommige extremisten moet je dan dood als je een afwijkende mening hebt. Nederland stond in brand letterlijk de weken na de moord, Moskeen, Islamitische scholen,slagers gingen in vlammen op, de daders waren van die slimme geesten die aangestuurd werden door???? Het werd afgedaan als kwajongensstreken, ja toen ik 16 jaar was liep ik ook met een jerrycan over straat om de grefomeerde kerk in lichterlaaie te zetten ja heel normaal in je puperteit.

Wat is er nu werkelijk veranderd na 2 november 2004?
Dat is een goeie vraag, die kan je eigelijk beter stellen aan bv de moslims zelf want die ervaren het zelf het beste hoe ze scheef worden aan gekeken. hoe er over hun gepraat wordt achter hun rug om. Kleine kinderen die bang zijn gemaakt voor elke moslim en huildend ervandoor gaan wanneer ze een Durka of ander islamitisch gewaad tegen komen op straat. Ja de goeie moslims zijn de dupe, van de kortzichtigheid en wellicht domheid van de rest van de maatschappij. Moslims kunnen niet eens normaal meer een schone wc zoeken in de trein. Als moslim kan je maar beter je plasje ophouden tot je thuis bent, want voor dat je het weet heb je het op je geweten dat je de treinenloop van half Nederland hebt lamgelegd. Ik zie het al helemaal voor me een of andere puisterige student uit het oosten van het land, zit in de trein en komt daar tot zn schrik 2 moslims tegen. De moslims lopen heen en weer om naar een schone wc te zoeken (die vaak niet te vinden zijn in de trein) Die puistekop belt dan met 112 en vermeld dat er 10 terroristen in de trein zitten. Het gevolg mag bekend zijn. Ja de gewone moslims hebben het zwaar te verduren.

Natuurlijk is alles wat je niet kent achtelijk en dom, en laten we daar nu met zn allen lekker bang voor zijn zo kom je namelijk erg ver. Ja voor veel Nederlanders is het ook eng als je je voorhuidje laat wegsnijden, of dat je een maand gaat vasten, of dat je 5 keer per dag gaat bidden, en dat hun God Allah heet. In Staphorst neuken hele families met elkaar net alsof dat niet eng is. Bij elk geloof heb je de rotte appels in de mand. Wat er nu heerst is een soort moslimangst en dit soort taferelen heeft Theo nooit gewild, dat weet ik wel zeker. Theo legde op zijn eigen manier de vinger op de zere wond. Theo probeerde discussies op gang te brengen over bepaalde zaken, en niet angst en verdeeldheid te zaaien wat bv Donner en Balkenende zo goed kunnen. Het is natuurlijk wel zo dat controle een noodzakelijk iets is, maar beperk je niet tot een bepaalde groep, want de werkelijke dreiging kon nog wel es van een hele andere kant komen dan men denkt. Ik denk hier dan aan extreem rechts, welke makkelijk kan inspelen op deze angsten op welke manier dan ook...........

en dat wil niemand, en zeker Theo niet

Rogier

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ehh sorry meneer Kleine maar ik was die puistige student uit twente die heeft gebeld voor de zeer enge moslims.ze hebben vast en zeker de bom uitgescheten op de wc.(ik rook koesj koesj). dus ik geloof er geen snars van dat alles koek en ei is. (doe maar ontbijtkoek).

ik kreeg 60 gratis belminuten van T mobile per maand om 112 te bellen.

gegroet

P.Puist

Anoniem zei

ehh interesant stuk. maar ben het niet overal met je eens. Ik vind gewoon dan een djelabba of hoe zo'n ding ook heet verboden moet worden.

groeten

mxi