vrijdag 16 maart 2007

Doorgedraaid!

Er gebeurde weer van alles deze week, en gek genoeg is de wereld er nog niet flauw van. Maar misschien ligt het wel aan het gedraai van de wereld waarom de mensen zo gek doen. Wat voor gekte bedoelt wartaal nu weer? Effe een geep uit de doorgedraaide week

In Utrecht lopen er rond de 2000 mensen een stille tocht en evenzoveel relschoppers maakten ondiep onveilig hoe diep kan je zinken denk ik dan. Je zal denken dat er weer een of andere Meinert Tjoelkert van de aarde geschopt is maar niets is minder waar want het betrof een stuk tuig wat een politieagent levensgevaarlijk bedreigde met een mes. Maar ja de wereld draait door.

Op diverse plekken in het land hebben er familiedrama’ s plaats gevonden (afgelopen 2 week), het lijkt er op dat ze elkaar aansteken met die gedachten. Dat je jezelf van kant om wat voor reden dan ook is je eigen zaak maar dat je je kinderen het aandoet is natuurlijk iets totaal van de gekke. Maar ja de wereld draait door.

In Irak kunnen ze de lijkzakken niet meer aanslepen, want de rebellen zijn een voorjaarscampanje begonnen, net zoals hier de EO met een voorjaaractie begint. Maar ja ook daar draait de wereld door.

Suriname haalt weer het nieuws door zich zelf te nomineren als een land van het as van het kwaad, want heel blij zullen de Amerikanen niet zijn met de Surinaamse plannen tot de bouw van een heuze Kerncentrale. Als we effe niet opletten ligt zo Fransgyana in zee. Het is tot van den zotte dat in de groene hart van de wereld (amazonegebied) een heuze kerncentrale komt, schande schande maar ja de wereld draait ook in Sranan gewoon door.

Op het boekenbal is Kluun de grote verliezer en dat terwijl hij al het nodige verloren heeft, jammer maar ja ook voor hem geldt dat de wereld gewoon zijn rondjes draait……..

Tot hier de doorgedraaide keek op de week………..

Geen opmerkingen: