donderdag 1 september 2005

31 augustus 2005 Een gare wereld deel 2

Vandaag is er weer wat gaars gebeurd, en dan heb ik het niet over mijn pasta wat te gaar was. Het plaatsje Buitenpost werd wereldnieuws. Niet omdat er water of olie gevonden was. Maar een of ander idooit vond het nodig om met bleekmiddel te gooien. Nou zal je denken dat geef toch niets ik gooi ook vaak genoeg bleek door de plee. Juist door de plee, deze idooit van 25 jaar (jammer dat ik zn naam niet heb) vond het nodig om het op een meisje te gooien! En echt niet om dr te wassen, maar omdat ze een donkere huidskleur heeft. Dat is toch te gaar voor woorden. Het meisje is 16 jaar en dan ben je wel erg flink dat je zoiets doet. Gelukkig is hij geen 15 of 17 want dan was hij er met ee Haltstrafje er vanaf gekomen. Nee deze volwassen idooit verdient ook op een volwassen manier behandeld te worden. Al zal hij nu in zn cel 9 kleuren in zn broek schijten want zo flink is hij denk ik.

Maar goed, de vraag is nu welke of wat voor straf is nu geschikt voor hem? Stuur hem in elk geval niet naar een cursus hoe leer ik me gedragen ofzo want dat helpt toch niet. Ik stel voor: PEK en VEREN en een dag laten hangen in de schandpaal in Buitenpost en dan voor een jaar dwangarbeid laten verrichten in Afrika.

Verder kan ik hem uitnodigen om mijn haar eens te gaan proberen te bleken! want dat zal echt heeeeeeel flink van hem zijn!!!!!

Stomme sukkel!

Rogier

Geen opmerkingen: