zondag 10 april 2005

9 april 2005 Een mooie dag

Die begon voor mij wel op tijd, lag er tegen halve zeven in. Stappen heb ik niet gedaan en nee ook geen feestje.
Ik was met een leuke jongedame aan het chatten, Jawel ze was leuk en is dat nog steeds hehe. Ik weet niet of ze mij ook leuk vindt want tegen zes uur is ze onder het chatten in slaap gevallen. Tja dit is ook voor het eerst dat het gelukt is om iemand in praat te chatten, niet dat de onderwerpen zo saai waren maar ja misschien voor haar wel .......... maarre we hadden er al over zoveel dingen gechat en als je mij moet bijhouden met mijn 10 vingerige getyp wordt je wel moe.
Maar goed om half 2 was ik weer uit mijn bed gerold en ging nog kijke wat ik nog met deze eigelijk al verlorgen dag kon gaan doen.
Nou ja een beetje hardloper gaat hardlopen natuurlijk, na wat dingetjes in het huis te hebben gedaan heb ik effe flink het gaspedaal ingedrukt in het park en ik moet zeggen het ging heerlijk!!!

Thuis gekomen was het alweer etenstijd, dus het laatste beetje eten in uit diepvries ging eraan. Het nieuws gekeken. Is wel een nieuw leuk fenomeen, Je gaat gewoon als een tvzender een serrie maken over een stel asos of anders gezegd Tokkies, die roepen wat in hun dronken bui. De eerste afleveringen gingen allemaal wel lekker naar behoren, veel aso dus graag wat de tv zender wilt. Tot ze iets opnemen ergens in Den Bosch, een Sjappie roept wat over een 8 jarige stiefdochter en ja hoor de vlam slaat in de pan, zo dat nu de ME weer es overuren kan gaan schrijven.
Eigelijk is de media hier de grote schuldige om aan te wijzen, of zullen ze nooit van volksophitsing hebben gehoord?

Verder vraag ik me sinds vandaag wel es af of er echt toevalligheden bestaan of niet. Tja dat je toevallig iemand spreek die toevallig ook net als jou een glas wijn toevallig zit te drinken kan je het toevallig noemen. Meer toevallig wordt als je nog es van de zelfde dingen houdt, waar je dan toevallig over begint zo van ik loop wel us hard, ant: ooo Toevallig ik ook. of ik kook toevallig af en toe wel es voor mezelf, ant maar dat is toevallig ikke ook!!!!
Leukste vond ik dat ze heeel toevallig ineens over Ghana begon, en daar was ik nu TOEVALLIG ook geweest en regende het weer van toevalligheden. Maar ja een ding toevallig kon ze geen pindasoep maken, toen we het toevallig over surinaams eten kregen. toeval of niet????



Maar goed het is hier wel errug droog op zaterdagavond zonde een glas wijn...........


rogier

Geen opmerkingen: