vrijdag 8 juli 2005

7 juli 2005 Onzichtbare Virus

Eerst was het voor velen ver van me bed show, we weten het nog allemaal nog de beelden van de Twins op 11 sept 2001. Vervolgens was Bali, Tunesie en Marocko aan de beurt. Velen zullen zich de aanslagen van de laatste 2 genoemde landen niet eens herinneren omdat het eigelijk in de schaduw stond van de grote aanslagen in Amerika en Bali. Eigelijk waren die aanslagen ver van mijn bed show voor de meeste Nederlanders, oke die van Amerika maakte veel indruk en ook veel los. De hele wereld is er anders door geworden. Maar toch bleven we hier onverstoorbaar vergaan met aardappels schillen, ramen lappen en de kinderen naar school brengen want tja dat was aan de overkant en het was natuurlijk ook een beetje Amerikas eigen schuld. Iedereen kent het verhaal hoe het verder gegaan is. Zelfs Nederland stuurde wat troepen op een soort van schoolreisje naar Irak. Tja de bekrompenheid werd echt duidelijk toen er een marinier vervolgd werdt voor doodslag omdat hij een plunderaar had neer geschoten, Foei dat mag niet toch???? juist bekrompenheid op zn Hollands. Maar ja dat is een ander verhaal.

Op 11 maart 2004 kreeg Europa binnenshuis te maken met de gruwelijke aanslagen in Madrid, waar bij onschuldige slachtoffers weer de pineut waren. De ruiters van de duivel die dit soort misdaden op hun geweten hebben rusten nooit en na Madrid was het natuurlijk weer wachten op een volgende aanslag. Die kwam er en wel vandaag op 7 juli 2005 vonden er weer een reeks bomaanslagen plaats in de metro van London. Het resultaat is tot nu toe 40 doden en talloze gewonden. Weer pakten de zielloze '' helden '' een zeer kwestbare groep namelijk: huismoeders, vaders, schoolgaande kinderen, studenten, bejaarden., mensen die op weg waren naar hun werk. Dat is heel makkelijk want die schieten niet terug, die blazen zich zelf niet op als een vergelding, kortom die deden geen vlieg kwaad. Laat die laffaards zo flink zijn om man tegen man te gaan vechten in Irak als ze het zo graag willen want dan heb je namelijk gelijken tegen over je! En je niet onzichtbaar als een virus onder talloze onschuldige burgers gaan begeven.

Dit soort ongedierte vecht in de naam van Allah, maar ze vergeten een ding dat die Allah totaal niets met hun heeft voor hun blijven de poorten gesloten!!!!!!!!


Rogier

Geen opmerkingen: