zaterdag 13 mei 2006

Knuffelallochtoon

De vvd blijft in het nieuws, eerst met het lijsttrekkersschap daarna het gedoe met Verdonk met Kalou en Taida. Nu ligt er weer een vvd-er onder het vuur. Ja niemand minder dan Hirsi Ayaan Ali zet de politiek weer eens op zn kop. Ze had namelijk al jaren gelogen over haar naam en haar vluchtverhaal klopte ook van geen kanten, want er was opeens geen vlucht meer. Tegenover Zembla verklaarden familieleden dat ze helemaal niet uitgehuwelijkt was en moest vrezen voor dr leven. Nu ligt het een beetje anders natuurlijk, want ze heeft nu al zoveel slechte dingen over de Islam verteld dat ze nu echt moet vrezen voor haar leven. Ze heeft nu zelf ook toegegeven dat ze heeft gejokt om in dit geweldig land te kunnen blijven, met deze bekentenis lijkt het politieke leven van Hirsi Ayaah Ali of hoe ze ook heet voorbij. Verdonk is ineens in een lastig pakket gekomen, want die had het eigelijk al afgedaan als jammer maar helaas het leven gaat door. Doordat er veel mensen ineens gingen roepen besloot ze toch maar eens in de zaak te gaan duiken. Dus de recht door zee mevrouw is helemaal niet zo recht door zee, ja alleen als het haar uitkomt. Waarom wordt een bedriegster uit Kosovo een paar week voor haar eindexamen het land uitgezet en onze Hirsi Ayaan Ali niet? Tja een van je eigen nest zet je natuurlijk niet uit of begin niet uit jezelf een onderzoek na. Nee dat laat je de media doen.

Het eerlijkst zal zijn om Hirsi Ali uit te zetten, want tja wat je bij de een doet moet je ook bij de ander doen, je geeft dr dan wat oprotgeld mee dan kan ze daar leuk iets met geiten ofzo beginnen. Voor Hirsi Ali zal het niet zn ramp zijn want ze moest toch haar appartement uit, en wie wil nu zn jokkebrok als buurvrouw hebben. Mij maakt het niet uit hoor, voor mij blijft ze hier, maar haal dan ook effe die andere tut uit Kosovo terug, die kan dan zo aanschuiven bij de examen tussen haar klasgenootjes en dan nog effe Kalou Nederlander maken zodat hij na het Wk naar Chelsea kan. Het is wel duidelijk dat de rechtdoorzee kreet van Verdonk nergens op gebaseerd is, het is en blijf een zeer goedkope populist, die simpele zieltjes probeert te winnen met onderwerpen waar iedereen wel iets over te zeggen heeft. Hirsi Ali heeft dr eigen politieke graf gegraven, en heeft nu denk ik wel erge spijt van haar overgang van Pvda naar Vvd, want als Verdonk echt recht door zee is ligt die meid er zo uit, bij pvda hadden ze haar verschijnelijk doodgeknuffeld en haar leugens met de mantel der liefde bedekt. Misschien komt dit geval op de juiste tijd, juist op tijd zodat vvd-ers eens gaan nadenken op wie ze echt moeten stemmen.

Maar vertel eens wat zouden jullie doen als je in het land van je dromen terecht kwam en je had geen leuk of goed verhaal om te mogen blijven???????? (als je het echt kwijt wil mag het in een comment)

1 opmerking:

Anoniem zei

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan....En geef al die mensen eens ongelijk, wie wil er nu niet opgroeien in een welvarend land met een democratische staatsvorm, waarin je keuzes kunt maken en daardoor de beschikking hebt over de invulling van je eigen toekomst.