donderdag 29 juni 2006

Het is uit!!!!!

Na een relatie, een moeizame relatie van 3,5 jaar is het definitief uit. Vandaag een dag na de verjaardag van mijn mams is Balkenende 2 gevallen. Het verjaardagscadeau voor haar komt dus eigelijk te laat maar de vreugde zal er niet minder om zijn. Wederom speelde Verdonk weer de hoofdrol, nou ja bijrol lijkt me beter op zijn plaats. De hoofdrol is duidelijk voor Hirsi Ali, die door leugens 14 jaar geleden dit kabinet hard liet vallen, zo hard zelfs dat ze het hele binnenhof rondstuiterend. Haar is eigelijk weinig te verwijten, des te meer kan je dat zeggen tegen de personen om haar heen die van alles wisten en het gedoogden. Ja een Afrikaantje doet het altijd goed om binnen je partij te hebben. Zalm was er zelf hoogstpersoonlijk voor verantwoordelijk dat Hirsi Ali de overstap maakte van Pvda naar Vvd. De opstelling en gedrag van Verdonk heeft er tot toe geleid dat dit kabinet een WW uitkering aan kan vragen. Wat begon als een kleine rel is uit gegroeid tot een ware soap, met goeien en slechten. Balkenende kon niets meer goed toveren met zijn stokje. De koningin zal morgen opgelucht zijn wanneer voor haar de uitgebluste en opgebrande premier bij haar op de stoep staat. Straks hoeft ze nergens ter wereld meer uit te leggen dat Nederland geen groot pretpark is waar een stel kinderen de baas proberen te spelen. Ik geef Lousewies de haan van d66 ook helemaal gelijk dat ze de bom onder het kabinet tot ontploffing heeft gebracht. Eindelijk had ze het door, dat zij en haar d66 als een goedkope hoer werden misbruikt door de grote jongens.

Trots ben ik op Hirsi Ali, ja echt waar!!! De jongedame uit Somalië die heel Nederland op stelten zet, dat doet bijna geen mens haar naar zelfs Marco van Basten niet met zijn Oranje. Taida probeerde het wel maar die valt in het niets bij Hirsi Ali. Kalou poogde het ook, en dat mislukte zelfs met behulp van John Cruijf. Vanaf morgen hangt haar foto hier in de slaapkamer naast die van Ernesto Che quevara en misschien ook wel eentje van Lousewies als ze in actueel komt ofzo, tja nieuwe politiek he. Ik hoop eigelijk dat ze terug komt met een eigen partij, of misschien is de SP wel iets voor haar. Dan stem ik zeker op haar, zij heeft veel moeten geven. Want met dit gebeuren weet nu heel Nederland wat haar echte naam is en dat is natuurlijk niet zo maar iets. Dan met de verkiezingen als ze het heel goed doet moet ze minister van Vreemdelingenzaken worden, en het eerste wat ze dan moet doen is de Nederlanderschap van Verdonk nog eens goed onder de loep nemen. Als er maar een foutje te vinden, hoe klein dan ook bv Verdonk zonder hoofdletter dan moet ze gewoon keihard optreden conform de regels. Dan is Verdonk duidelijk de zwakste schakel, en dan moet zij terug naar IJsland waar haar Overgrootouders vandaan komen......

Ach die leugentje van 14 jaar geleden was er eentje om eigen bestwil, en dat doet iedereen wel es. Dat zien we toch maar effe lekker door de vingers toch?????

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

Geen opmerkingen: