zaterdag 29 april 2006

Lieve Beatrix

Er is er een jarig hoera hoeraaaaa dat kan je wel zien dat ben jij!!!!! Nou meid van harte!! Eigelijk klopt er geen reet van want u bent niet eens jarig vandaag. De grote dag is op 31 januari!! gewoon 2 keer vieren he tjonge tjonge. Ik zelf zal het nooit doen, alleen al tegenover de familie vindt ik het niet netjes want die moeten dan 2 keer met kadoos aankomen, of zegt u eerlijk dat de kadoos vandaag achterwege kunnen blijven? u krijgt immers al genoeg. Genoeg Van die vage kindertekeningen, kaartjes van ouderen, borduurdingetjes van ouderen, kleffe handjes van ouderen en vele felicitaties van ouderen. Wat doet u trouwens met al die rotzooi wat u in de handen krijgt gedrukt? gaat dat gewoon in de bus mee naar huis? of staan er speciale afvalcontainers uit het zicht klaar? Tja om eerlijk te zijn vindt ik u verjaardag maar een oudbollig gedoe, en zeg eens eerlijk daar bent u het vast wel mee eens. Maxima zal het u ook al meer dan eens gezegd hebben, en anders gebeurt dat morgen gewoon thuis bij het avondeten. Ik vindt dat ze dan gelijk heeft, en steun haar daar ook in.

Het is gewoon oudbollig, zaklopen, kinderkoren, koekhappen, klompendans is gewoon niet meer van deze tijd. Al die bezoeken naar dorpen en steden die u al wel tig keer gezien heeft, wordt u daar niet ontzettend flauw van? Al die provinciaaltjes die u niet kan verstaan en zij u niet, dat moet ook best wel frustrerend zijn toch? De tijden veranderen, het wordt steeds meer een orgie. Veel mensen nemen u verjaardag als excuus om eens ranzig te gaan ziten zuipen, vreten, te vechten en te neuken. Tja dit zijn u onderdanen, het trotse volk wat zich 1 dag per jaar totaal uitleeft. Zet nog maar effe de schouders eronder, over een paar jaar neemt Willem-Alexander het over, en dan is het uit met de pret. Niets meer koekhappen of zaklopen, niets meer handjes schudden en rotzooi aannemen van oudbollige onderdanen. Nee dan komt er op paleis Noordeinde een defilé, een militiare defilé wel te verstaan!!! want de tijden veranderen en we moeten de schurkenstaten als Iran, Afghanistan en de rest van de wereld goed laten zien dat we sterk in de schoenen staan. Maar ja dat is pas voor later, daar hoeft u zich geen drukte om te maken. Nog een hele fijne dag en groetjes aan de rest.

Ps: Beste oplossing voor de kater is morgen gewoon door blijven drinken.........

Ps: Heeft u mn kaartje nog gekrijgt op tijd? sorry voor het beverige handschrift ben niet meer gewoon om met een pen te schrijven en het moest effe snel

Groetjes u onderdanige onderdaan

Geen opmerkingen: