zaterdag 1 april 2006

Nieuwe vacatures

Dat krijg ik zeker 4 keer per te lezen in mijn mailbox, het betreft de vacaturedienst van het UMCG of beter vroeger gezegd het AZG. Nee ik heb het nu niet over Artsen zonder grensen maar voor de niet-stadjers zal ik het effe duidelijk maken dat het om het AZG gaat wat nu het umcg heet maar ja laat ik het maar niet te moeilijk maken toch? Het lezen van deze website is op zich al een hele kunst, niet bestaande woorden zie je hier veelvoudig voorbij schieten. Maar ja over de spelling hebben we het nog wel een x over. Maar goed meerdere malen per week verrast het UMCG mij met hun nieuwe vacatures. Nou ik kan je vertellen hoor solliciteer me suf, ene keer is het administratief medewerker bij de kinderafdeling en bij de andere keer is het baarmoederspecialist. Ervaring had ik genoeg maar alleen de papiertjes ontbraken dus werd het geen baarmoederspecialisme. Niet dat ik dat zo erg vind hoor, want elke dag in zon gapende stinkend gat te kijken lijkt me eigelijk niets. Als je zoiets doet lijkt het meer op het werk van de vuilnisman, want wat hij aanraakt stinkt ook.

Bij het UMCG of tewel AZG kennen ze me al te goed, nee zit er niet om de haverklaps op de IC of EHBO maar solliciteer ongeveer eens per week daar. Soms is het omdat een functie serieus iets voor me iets, soms alleen om naams bekendheid te krijgen. Een tijdje geleden had ik op een functie gesolliciteerd wat elke jan lul kan doen namelijk iets met administratie. Nou ik dacht als jan lul dat kan, kan ik het mischien ook wel, dus effe in 3 min het online sollicitatieformulier ingevuld. Ik zal niet de enige zijn dat wist ik wel, vaak krijg ik afwijzingen binnen met de tekst in de trant van omdat er 12 000 sollicitanten waren was het voor ons erg moeilijk een keuze te maken, logischewijs is onze belangstelling niet op die klotebrief van u gevallen. We wensen u dan ook en blablablabla. Het antwoord wat ik kreeg verschilde maar weinig met bovenstaande, maar ja ik dacht; schijt zij pech niet ik. Het leven ging gewoon weer verder, tot ja tot ik te horen kreeg wie het wel geworden was.

Normaal krijg je het niet te weten, maar dit keer was het zo dicht bij huis dat je het niet anders kon. Het was de vriend van mijn zus!!!!! ja de bom viel recht in het hart, de vriend van mijn zus, hoe komt die er bij om te solliciteren op een baan waar ik op solliciteer. Maar ho effe voor je gaat denken van wat een klootzak enzo moet ik dat eerst wel effe zeggen dat hij dat natuurlijk niet is, en dat de samenloop van blablabla er voor gezorgd heeft dat hij met de baan er vandoor gegaan is en ik niet. Hij voelt zich erg lullig, en terecht natuurlijk maar heeft al 20 procent van zijn salaris aan mij beloofd, maar ja dat hoefde voor mij niet hoor want 30 procent klinkte me beter in de oren. Ach Ik pak hem wel op een andere manier terug, zondag bij Fc Groningen tegen Vitesse bijvoorbeeld. Tja moet je maar niet zo stoer bij de z-side staan vind ik. Maar zonder dollen, ik vindt het tof voor hem en natuurlijk voor mijn zus, want ze gaat nu vast vaker uiteten met hem, en ze krijgt natuurlijk meer duurdere kadoos. Al had ik liever die 30 procent gehad ipv 20 maar ja is niet anders. Alle beetjes helpen, enne ik kan tenminste uitslapen en dat kunnen anderen niet zeggen...........

PS: Nee AJ dit is geen slechte 1 april grap.........

Rogier

Geen opmerkingen: