woensdag 23 maart 2005

23 maart 2005 mijn verslaving

Vandaag lieve mensen moet ik jullie iets bekennen. Ik zit er al een tijdje mee, een week op precies te zijn. Ik durf er eigelijk niet mee naat buiten te komen omdat tja.... Ik.... euh ikke ben aan de fles geraakt. Tja eigelijk was het een logisch iets wat ging gebeuren. eerst baan weg, toen het vrouwtje en toen mijn huis, en toen de hond en ga zo maar door, sorry ma, sorry pa.
Nu ben ik in een fase terecht gekomen dat ik wel 6 a 7 flesen per dag drink! Dat is niet normaal meer toch?
Ik begin er al rond 12ven in de middag ermee en dat gaat gewoon net zolang lang door tot ik op bed ga. tja dat zal ik niemand willen toewennsen hoor. Vooral in de eerste dagen krijg je echt hoofdpijn ervan. Maar ja ben met alles een doorzetter dus ik drink dan ook stug door. Waarom ik het doe is me niet echt duidelijk, dat vrouwtje en baan beide weg zijn kan me niets meer schelen, want van beide heb je er genoeg, nou ja van de een wat meer dan van de ander maar goed je begrijpt me wel toch?
Het is ook geen stoerdoenderij want ik doe het heel snikie thuia als ik alleen ben. dus loop er niet mee in het park of door de binnenstad. Als ik het koop doe ik het meteen in een plastic tas zodat niemand het ziet wat ik drink en da tik alweer een volle tas er van meeneem.
Ik ben te eigenwijs om hulp te zoeken, ik denk dat ik er van zelf wel afkom of ga minderen, maar ja dat is best moeilijk. Als ik z on fles naar mijn mond zet en er een dikke teug uit drinkt is het heeeeerlijk verfrissend zo lekker, het is op voor ik er erg in heb. enne het is ook nog goedkoop ook nog, namlijke nog geen 90 cent per 6 flesjes van een halve liter......
Het is zelfs ook gezond. een mens kan er niet zonder eigelijk!


Tja wat is het probleem???? het is gewoon bronwater................................




verder is alles goed


rogier

Geen opmerkingen: