donderdag 3 maart 2005

3 maart 2005 Generaal Bedankt!

Op dit moment zit ik met een lekker glas wijn achter de pc weer wat neer te zetten in mijn webblog.
Het begint er nu wat op te lijken, en het lijkt wel of ik dagboek aspiraties heb. Het blijf wel leuk vind ik.

Vandaag was het een zwarte dag! De Generaal is dood!
De enige bondscoach die ons oranje naar een eindzege heeft geleid, welsvaar al in 1988 in de vorige eeuw dus, maar weet het nog goed hoe die 2-1 van marco van basten in Muchen er in ging, en het was tegen de Russen. Destijds nog gevreesde tegenstander.

Maar ja het leven gaat door, dus ik ging vrolijk na dit schokkend bericht met een vriendin en dr moeder lunchen. Na de lunch werd het winkelen, en daarbij vind ik het vanmezelf erg knap vinden dat ik steeds winkel zonder maar iets te kopen.....
En nu ik jat niets, misschien is het wel verkeerde zuinigheid maar ja, als je niets hebt kan je het ook niet uitgeven. Ik begon tijdens de lunch ook over dat ze in het ziekenhuis hadden gezegd dat het helemaal niet zeker is welke gehoorafwijking (raar woord) ik bezit, ik loop al sinds mijn 3de met gehoorapp. Wat erg lief van deze vriendin was dat ze ( en dr moeder ook) vanavond een smsje stuurde met de boodschap dat haar vader iemand kende die een KNO arts is en ook erg gespecialiseerd is en dat die mij wel kon onderzoeken! Dat is natuurlijk heel lief!

Ík ben nu 3 maand weer vrijgezel, deze 3 maanden leek wel een jaar. Ik heb tijd nodig gehad om het allemaal een plek te geven. Dat is wel gelukt, enne nee ik haat haar niet. Zal ik niet kunnen, en zal altijd wel op een aparte manier van dr blijven houden. Gelukkig heb ik voor mij zelf er een punt achter gezet. Het leven is namelijk te mooi om er een puinzooi van te maken op dit gebied.
Vandaag weer niet gelopen, ik begin echt afkick veschijnselen te krijgen en zit meer te snoepen dan anders. ach volgende week is de sneeuw weg en de knie weer beter dan ga ik er weer helemaal voor!
Maar heb nu wel echt door hoezeer het hardlopen een plek in mij leven heeft ingenomen.

Mij ma is sinds tijden s avonds niet online, omdat ze ergens aan de overkant een BiGGI PARTY schijnt te hebben en ik vraag me nu serieus af wie deze onzin allemaal gaat zitten lezen.
Dus drink ik mn glas nog maar es leeg en ga met goede moed een foto van de dag zoeken!

ROGIER

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi werk, doen we nog eens dunnetjes over :D

Anoniem zei

Leuk hoor dit!