donderdag 22 december 2005

22 December 2005 Vers 1:02

Speedy vers 1:02

God schiep Groningen
Met mes en vork
En met zijn handen
Rotterdam

Zo is het! Groningen is de enigste stad in het Noorden, ik tel nu effe de dorpjes met stadsrechten niet mee. Maar het is meteen ook een zeer bruisende stad! Een stad met mooie meiden, oosterparkwijk en de grote markt! Tja je zal haast gaan huilen als je geen Groninger zal zijn.
Met die ouwe naar Het oosterparkstadion wil niet meer, dus misschien naar de nieuwe euroborg. Een koopgoot hebben we hier ook, welke voornamelijk op zaterdag bevolkt wordt door provinciaaltjes, buiten de koopgoot heb je wel leuke en mooie winkels.
Stappen doe ik wel, maar haal geen sma met een puch op, das is te gevaarlijk! Maar het heeft ook no style als je lopende een dame haalt, dus spreek je af in de talloze kroegen. Welke tot vroeg in de ochtend open zijn. Als het zomer is lekker zonnen in het plantsoen en al het natuurschoon bewonderen. Wanneer het echt warm wordt ga je naar de Hoorsne plas. Dus je kan alle kanten op in Groningen. Het is een bruisende stad, die volziet in alle facetten die je het leven aangemaand maken zoals muziek, theater en cultuur. Kortom je zal gaan huilen als je geen Groninger zal zijn!

Amen

Rogier

Geen opmerkingen: